Generelt
Stjernedeal.dk ejes af Star Media ApS, Hersegade 18,1. sal, 4000 Roskilde.
CVR: 34 80 24 08. Stjernedeal.dk tilbyder kunder at købe værdibeviser til varer og ydelser fra vores mange forskellige samarbejdspartnere.
Du skal være 18 år for at købe deals på stjernedeal.dk Når du køber en deal bekræfter du samtidigt, at du er fyldt 18 år og i øvrigt at du accepterer vores handelsbetingelser.

Informationer
Stjernedeal.dk bestræber sig på at gengive alle informationer til kunder om tilbud på deals på bedst mulige måde. Vi beskriver hver deal ud fra, hvad vi mener er det væsentlige.
Det er en god idé at læse hele dealens tekst igennem – nogle gange kan der være særlige vilkår eller betingelser, der gør sig gældende for den enkelte deal.

Priser
De priser, du ser på stjernedeal.dk er altid i danske kroner og inklusiv moms.

Bestilling
Du bestiller et værdibevis til en deal på www.stjernedeal.dk. For at bestille en deal skal du oplyse navn, adresse og emailadresse.
Når du har bestilt et værdibevis modtager du en bekræftelsesmail med din bestilling.
Vi trækker først pengene for din deal, når tilbuddet er udløbet og aktiveret.
Hvis tilbuddet ikke er blevet aktiveret modtager du særskilt besked herom via email.
Når købet bliver gennemført og vi trækker pengene på din konto, får du besked pr email og modtager herefter indenfor 24 timer dit værdibevis.

Betaling
Du kan betale for værdibeviser med Dankort, E-dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og Diners Club
Når du betaler for en deal accepterer du samtidigt at forudbetale prisen for den vare/ydelse dealen omhandler. Varen/ydelsen bliver først leveret til dig, når du indløser dit værdibevis.

Fortrydelsesret
Jf. dansk lovgivning har du 14 dages fuld fortrydelsesret, fra den dag du modtager værdibeviset på din deal pr. email. Det gælder dog ikke ved køb af deals på billetter til arrangementer og events, jf. loven. Det gælder heller ikke, hvis du allerede har indløst værdibeviset helt eller delvist hos vores samarbejdspartnere.  
Hvis du har fortrudt købet af en deal, så skal du sende værdibeviset retur til os på info@stjernedeal.dk  indenfor den anførte tidsfrist. Herefter vil vi hurtigst muligt tilbageføre beløbet til dit kort. Bemærk, at du kun kan få beløbet tilbage på samme kort, som du har brugt til at betale med oprindeligt.

Behandling af personoplysninger
Når du køber et værdibevis på www.stjernedeal.dk, registerer vi de oplysninger, som du indtaster i forbindelse med bestillingen. Navn, adresse  og email. De personoplyste data er reguleret af dansk lov, lov om behandling af personoplysninger.

Gyldighed
Hvis der ikke står andet anført på værdibeviset er værdibeviset gyldigt i 3 år fra udstedelsen. Hvis værdibeviset vedrører en bestemt aftalt vare eller ydelse, som kun udbydes af samarbejdsparteren i en bestemt periode (arrangement, event eller lign.) er gyldigheden naturligt begrænset til denne periode.
Stjernedeal.dk refunderer uindløste værdibeviser senest 30 dage efter gyldighedsperiodens udløb. Beløbet bliver indsat på din stjernedeal.dk-konto til køb af nye stjernedeals. Vi fratrækker beløbet 30% i administrationsgebyr.

Ansvar
Stjernedeal.dk tager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på www.stjernedeal.dk.
Stjernedeal.dk og Star Media ApS fraskriver sig ethvert ansvar for de varer eller ydelser, som leveres fra samarbejdspartnere, når du indløser dit værdibevis.
Stjernedeal.dk er alene formidler af værdibeviser mellem sælger og køber, men selve varen/ydelsen leveres af samarbejdspartner, hvorfor stjernedeal.dk og Star Media Aps ikke er ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler.
Ved reklamation skal du kontakte samarbejdspartneren, hvor dit værdibevis er indløst.

Ved accept af disse vilkår i forbindelse med køb af værdibeviser kan Stjernedeal.dk ikke gøres erstatningsansvarlig efter erstatningsansvarsloven

Nyhedsbrev
Når du køber en stjernedeal, accepterer du samtidig at modtage nyhedsbrev fra stjernedeal.dk. Du kan til en hver tid afmelde denne service.

Stjernedeal.dk’s handelsbetingelser er udarbejdet efter og følger dansk ret. Enhver tvist om rettigheder eller uenigheder om indholdet på stjernedeal.dk eller øvrige tvister skal indbringes for Roskilde Byret med adgang til henvisning og anke i overensstemmelse med bestemmelserne i retsplejeloven.
 

Værneting

Aftalen er underlagt dansk ret.

Alle tvister mellem stjernedeal.dk og kunder skal afgøres efter dansk ret i byretten i Roskilde med aftalt værneting med særlig henvisning og appeladgang efter retsplejelovens regler.

Ændring
Stjernedeal.dk og Star Media ApS har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på www.stjernedeal.dk